hallå Piratebay??

varför måste PB ligga nere när jag bara MÅSTE ladda hem fler avsnitt av The Vampire Diaries??? Jag har nu helt dumpat Despan och antagligen även Flash Forward (seeeeeegt och fånigt otovärdigt) för att hänge mig åt TVD. Tv-världen kallar det en mix mellan Dawsons Creek och True Blood, jag som aldrig föll för Dawson (hallå, hur FUL var inte Dawson själv egentligen???) och fullkomligt älskar True Blood har ändå helt ramlat ner i TVD-träsket. Jag menar, se dom första 3min av avsnitt 3 och det kan inte finnas en kvinna på jorden som bara inte MÅSTE se resten av serien, helst i sträck??
Resterande del av mitt Tv-tittande kan summeras Bonde (men är det verkligen kärlek i luften hos NÅN av bönderna?Roger borde välja Aspergersbruden men kommer säkert att välja hon den blonda som inte sagt ett ord, Pecka borde inte välja alls för han är ju uppenbarligen inte intresserad av någon av dem, Janne borde välja häst-Åsa. Thilde lär ju välja Stefan men jag tror nog inte att dom är giftasmaterial) SYTYCD (blir bara bättre och bättre, men Jakob är fortfarande favvo tätt följd av Legacy och möjligen Kathryn) sen försöker jag verkligen låta bli att titta på Paradise Hotel, men som reklamen säger så är det svårt att undvika, dock har jag ingen favorit och kommer nog inte heller att få för dom är så jävla körda allihopa, det är ju inte ens nån som är snygg-oavsett kön....
Sen håller jag fullständigt med om ICA-reklamen, den är genial fast den får mig att fundera, hur kan det vara så att man gillar EMD och blir lite extra glad när dom rent faktiskt inte har gjort en enda vettig låt (danny solo är en helt annan sak - räknas inte) kan det vara för att det är så goda i shotform de små pojkarna??
//klara

Ullareeeeeeeed!

hahahah!

idag åkte vi (klara + bell + emma + malin) til Ullared.
hemskt väder, hemskt mycket folk.
vi handlade på tok för mycket och hade sinnessjukt roligt, fast det kanske bara gäller mig....Emma .


Bästa reklamen just nu!


"Ni kan kalla mig HippieAnders!"

Igår var vi på Sticky och såg The Isolation och Oholics. Det kan ungefär sammanfattas med;
Emelie har fått en ny utmanare till sitt tamburin-rekord!
/>Så här glad blev Emma när hon fick kramas med HippieAnders!

.
Isabelle

Svanen - Love and Happiness!

torsdag - klubb svanen - love and happiness!

HAHAHAHA! Bruden bakom Jerry!!

Emma .

Så har det varit fredag igen

Veckan gick fort, plötsligt var det fredag och vi satt här i min lägenhet och drack EMD igen! Något mer avskalat än förra fredan, men ack så trevligt! Kvällen kan summeras i det fantastiska klippet som Emma lagt ut här innan.
Lördagen inleddes med brunch hos busse med Emma och tillhörande gutt. Ingen skymt att få men desto godare med nygräddade våfflor!

Idag har jag och Emma julbakat. Av den pepparkaksdegen vi inte åt upp lyckades vi få ett par stackare som inte var svarta om fötterna... Men det var vel vist bare sån det skulle være. Desto bättre gick det med lussekatterna (eller snarare lussesniglarna) och knäcken. Och nu luktar hela min lägenhet jul!

Tack Emma för en fantastiskt mysig kväll!

Detta säger väl mer eller mindre allt om kvällen:


-Isabelle

från linné till liseberg.dagen idag har bestått av brunch på lilla linné - liseberg - och utebliven utgång.
den uteblivna utgången var faktiskt ganska välkommen (såklart är inte jag den som bangar på fest, men idag var det skönt att bara vara hemma). igår hade vi förresten fantastiskt roligt hemma hos bell!

jag antar att detta säger allt för de som var där... hehe!Emma.

inflyttning hos GBC-Bell!

efter mycket krångel är nu bilderna här! nästan en hel grävskopa full!

alltså.

inflyttningsfest hos isabelle med allt vad det innebär - vin - popcornkaka - EMDshots. LYCKAT!

 

huvudpersonen!

Klara och Emil.

Olof och Patrik var där!


Och emelie såklart ^^


malin och hennes plåster var på plats.

och samanda fox!

jon och en malin som inte ville vara med på kort.

patrik och olof i en suddig bild - like it!

EMD SHOT! det blev två (?) rundor under kvällen.

Olof och böckerna som är ordnade efter "servettricket" formen.

jag blir väldigt nyfiken över varför emelie håller så stenhårt i Jon. vad var det han skulle göra?

emil spexar.

alla drar i Jon. VARFÖR?!

jag och min ostyrliga lugg. men som isabelle så fint uttryckte sig när jag beklagade mig "men när du dansar dansar din lugg också, och vi vill ju inte ha en stillasittande emma med perfekt lugg" (äsch, bell sa inte exakt så, men typ)

palle poser!

fin kväll!

något av det roligaste var när jon sa "tja.. man kanske borde dra sig hemmåt, men man vill ju inte vara den första som går" varpå isabelle svarar "men det är ju bara ni kvar!" alltså jon, patrik och jag. det var först då jag insåg att alla andra hade gått, nästan utan att jag märkt något.

om jag fick bestämma skulle isabelle ha fest varje fredag.

 

Emma .

 

 


In your face!Hahaha!

Isabelle

som om jag inte hade nog..

....skräpTV att följa kommer nu följande GODBIT:
http://www.youtube.com/watch?v=3vCdRx4Y7jM
//klara

Julmust & smågott

Jag har julmust-premiär för i år, fantastiskt gott! Speciellt efter gårdagskvällen som följdes upp av väldigt lite sömn och en dag i stallet. Kvällen igår var oerhört trevlig! Min kamera låg dock orörd på köksbordet hela kvällen. Men jag har en känsla av att GBC-Emma har en hel grävskopa med foton. Kan tänka mig att ett och annat hamnar här såsmåningom.
Jag tänkte passa på att tacka mina grannar för att ni inte klagade en enda gång trots att vi spelade musik till 4.

Isabelle

Dagens..

..bekymmer: Stammiskartoteket är fullt. Jag måste hitta ett nytt.


..arbetsförmån: Snygga killar på jobbet.

..jobbiga: Rabarberlikör finns endast i nordstan.

..träningspass: Livmoderlyft med Samanda Fox.

..biverkningar: Kramp i smilgroparna, blåsor i händerna & sne rygg.

Summa sumarum, bra dag!
*Isabelle


Det tar sig!

Efter en misslyckad tur till ikea där en soffa inte fanns, ett köksbord glömdes bort och ett skoställ inte passade börjar det nu ordna upp sig. Jag fyndade ett bord på blocket och har nu flyttat möblerna runt runt i lägenheten innan jag slutligen blivit nöjd, för stunden i alla fall. Väggar av betong som jag inte får borra i gör att bokhyllor fått ta nya former och väggar klätts med div kräftrumpor. Hur resultatet blev får ni själva se på den tidigare nämnda inflyttningsfesten på fredag.

För övrigt har jag fyllt år. Dagen var hårt drabbad av pms och övrigt jobbstrul, men framåt kvällen fick jag en trevlig överaskning i form av GBC-Emma och ännu senare Samanda Fox med komp! Vidare spenderades helgen i Strömstad för mys med vänner och tårta med familj. Med mig hem från Strömstad fick jag systers bil så nu kan jag sparka igång ridningen på allvar igen. Riktigt kul! Biverkningarna av gårdagens pass är inte alls lika illa som förra veckans, ett tecken på att musklerna finns där, de måste bara dammas av lite!

Nu ser jag fram emot fredag!
*Isabelle

onsdag??

Det känns så märkligt att det är onsdag idag, eftersom jag varit ledig i fyra (!!) dagar så känns det automatiskt som måndag när man kommer tillbaka till jobbet..
Helgen spenderades i Hovmantorp och var väl inte direkt spektakulär på något sätt mer kanske just hur vi kom dit... Först och främst fick vi åka första klass, och betalade mindre än vad 2klass+sittplats hade kostat, sjukt. Sen visar det sig att tåget inte stannar i Hovmantorp.. suck... vi ordnar så Emils tvillingbror kommer och hämtar oss en station efter istället. MEN när tåget närmar sig Hovis, saktar det in och STANNAR (utan att ha ropat ut något) Vi är redan färdig påklädda och tänker mest 'va fan' och tar ett snabbt beslut att vi skall stiga av, Emil öppnar dörren och inser att TÅGET ÅKER, visserligen inte full fart men ändå, och vi tar ett andetag och hoppar ut på perrongen med väskor och allt!! När vårt hysteriska skrattanfall har lagt sig inser vi att tåget säkert bara stannat för rött ljus... sjukt var det iallafall!
Den här veckan blir en enda stor nedräkning till Izza-Hell-Bells inlfyttning/födelsedagsfest, jag har ny klänning&nya skor - inhandlade på crazy Kosta Outlet, det ni. Där fick vi även se ett skraltigt framträdande av Idol-Robin (vem minns egentligen honom??) (uppenbarligen jag eftersom jag kände igen honom .. suck. Måste ta mig ur mitt skräpTV-beroende) och blev erbjudna en gratis dagskryssning till Polen! Småland alltså. Där händer det!
Ses på Fredag!
//klara

reklam?

i mitt brevinkast kommer ungefär 17 kilo reklam på två veckor - galet.
efter att ha bärt skiten till pappersinsamlingen (tillsammans med några mjölkpaket och en pizzakartong) har jag nu kommit fram till att det får vara nog. jag hoppas att denna nätta skylt kan göra lite skillnad.Emma .

Luck be a lady tonight

Idag kändes det konstigt att INTE ha stora sminklådan med mig på axeln när jag lämnade hemmet! Kändes även konstigt att lämna hemmet vid en (i mina ögon) human tid. På lördag åker den dock på igen för sminkning av brud och svärmor på min arbetskamrats bröllop.

Har haft ovanligt mogna och förnuftiga tankar idag om saker och ting. Speciellt kanske en sak lite extra och handlade utifrån det. Så får man väl se vad det kan leda till. Men tankar och efterföljande handling kändes bra.

I lördags var det ju den stora "klä ut sig-dagen." Jag hade blödit näsblod under dagen och var trött och inte alls pepp. Det slutade med att jag "klädde ut mig" till Nina Persson tog ett litet glas portvin och begav mig till Nils. 
Efter en stund hos Nils, Skål, konstigt ställe på Vasagatan så landade jag på en fest på Järntorget där några vänner befann sig. Där stötte jag på allt och alla ungefär.

I söndags hade jag en utomordentligt trevlig gratiskväll på Operan där jag tittade på "Guys and dolls." Trivdes väldigt bra i det klientelet där jag trippade runt i högklackat och klänning ätandes dyr choklad med salt(?!) på toppen! Mer musikal i mitt liv tänkte jag! Fast senare på kvällen kollade jag lite biljettpriser och kom på varför man inte är på musikaler så ofta..
/Emelie

en blandad kompott av tankar - yours truly, emma

Det otroliga med den här bloggen är att det är så oerhört roligt att se vad de andra medförfattarna har skrivit. Jag blev tillexempel väldigt pepp på att spela skivor med GBC! Det hade varit helt grymt!

Tänk vilka oanade låtar man skulle få höra med 4 såpass olika personer.

Kanske skulle jag spela den här låten, sen denna och sen kanske denna!

(jag såg nyss Napoleon Dynamite och minndes Jamiroquai - och min lilla houseperiod som 14/15 åring)

och juste!! igår klippte jag håret. hoppas ingen tycker mindre om mig för det...Emma ♡

Får i Frillesås

Nu har jag flyttat in i min nya lägenhet i Nordostpassagen, och jag älskar den redan! Det skulle bli en tur till ikea idag för inhandling av diverse saker, men då bilhelvetet vägrade starta begav jag mig till Frillesås för att rida istället. Pendeln till Kungsbacka gick som en dans, men bussen därifrån var inte den smidigaste. I en halvtimma puttrade vi fram längs småvägar och jag var orolig att jag hoppat på fel buss. Plötsligt ser jag hållplatsen "Borekullavägen" men då var det såklart försent för att stiga av så jag fick snällt åka med ett par kilometer till innan jag kunde stiga av vid nästa hållplats. Jag fick promenera tillbaka och när jag väl kom till hållplatsen försökte jag lokalisera hur jag hade tagit mig dit med bil sist jag skulle dit. Runt omkring syntes endast åkrar och enstaka får.

Instinktivt började jag gå åt ett håll och ganska snart kände jag igen mig. Dock hade jag underskattat avståndet från hållplatsen till stallet så jag fick mig en promenad på sammanlagt nästan en timme innan jag tillslut nådde stallet.
Väl framme red jag Nino och jag kände mig minst sagt ringrostig. Det är hög tid att börja rida regelbundet igen! Men jag känner att det är lite ohållbart att ha ett projekt på 6 timmar bara för att ta sig till stallet, rida, och hem igen så det ska bli gött att få en bil snart!


*Isabelle

helgen som gick

Det är något speciellt med att spela skivor. Makten man har över andras utekväll, att påtvinga andra ens minst sagt spretiga musiksmak och hoppas på att folk inte går och sätter sig ett hörn och surar. Detta hände inte i fredags på Ritz. Tvärtom! Det var den roligaste kvällen på mycket mycket länge, och så många som hastigt och lustigt dök upp och förgyllde kvällen, för min skull. Glad blir man! Alltså, jag leker lite med tanken på att GBC borde spela skivor ihop. Tänk vilken kombo! Vilka hits! Vilken dans! Vilket namn att sätta på sin flyer. Det fanns ju en tid då Glory Crew styrde GBG men det är kanske dags för ett nytt crew att axla manteln? (säger man så - axla manteln? skitkonstigt.) och vi borde alltid spela
http://www.youtube.com/watch?v=v1wG9g1wjSA !! Sista halvtimmen i fredags körde vi en skoningslös DJ-battle, jag Emil och Mora och jag kan lugnt säga att jag gick segrande ur striden med Moskau, jag skulle vilja haft en kamera och filmat det välklädda, propra och lite halvbrattiga klientelet på Ritz när introt gick igång och folk bokstavligt talat stormade dansgolvet.... vilken youtube-klassiker det kunde blivit!

Lördagkvällen var lugn, eller ja, rätt så, vi beslöt oss för att äntligen ta tag i saken och möblera om hemma. Vips så blev vardagsrummet sovrum och vice versa. Nu känns det nästan som om vi hade flyttat, kanske skulle ta det lugnt med husletandet ett tag? Nu saknas bara vår fantastiska teaksäng som står väl bevarad i hovmantorp, synd att den inte går att få med på tåget för vi skall nämligen ner till Hovis i helgen och slappa lite. Välbehövligt!

Ensam Mamma igår sågs hemma hos Isabelle (emil var på betydelselös fotbollsmatch i halmstad så vi fick ställa in ensam mamma middagen) och det var väl inte direkt några skrällar, Helena kommer ju LÄTT välja Oscar 25åriga studenten och vet ni vad, jag tror faktiskt att det kommer hålla. kanske låter som en vild chansning men dom ger samma känsla som Anette&Richard förra året. Dom andra mammorna däremot tror jag går bet på kärleken den här gången! 
Den resterande TV-fronten är rätt lugn, många serier är mellan säsonger just nu (True Blood, Entourage, Lost mfl) Despan blir bara tråkigare och tråkigare och upprepar sig hela tiden, det krävs nåt drastiskt från hemmafruarna för att jag inte skall göra slut med dom... ANTMs.13, har inga direkta höjdpunkter men ändå tittar vi varje vecka, men vet ju vad man får.... Både City&Hills är bra förströelse men alltså, är inte city mkt trökigare denna omgången, javisst Whit är pretty och NY är najs m e n were's the DRAMA? Hills däremot känns mer tillrättalagt och stage:at then ever men lyckas med att skapa intriger som aldrig förr. Jag snackar naturligtvis Justin f*cking Bobby. När han var med Audrina var han bara allmänt ful och sluskig, men vad hände? Hon dumpade honom - han rakade sig och VIPS - HETING! Naturligtvis bad boy manipulerande big time men goosh han är snygg doing it. Kanske inte bästa bilderna men ni fattar..
före: http://www.nypost.com/r/nypost/blogs/popwrap/200904/Images/200904_Justin-bobby-season-5.jpg
efter: http://farm3.static.flickr.com/2568/3815144295_b0125bf3d7.jpg
//Klara

RSS 2.0